Een Zomeravond met Micheline & ErWing

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
9 jun. 2023 18:30 - 22:00
Locatie
Les Adrets-de-l'Estérel

Een Zomeravond met Micheline & ErWing

 

Kom op vrijdag 9 juni genieten van een onvergetelijke zomeravond in Les Adrets de l’Estérel. We presenteren een heerlijk driegangendiner met een exclusief optreden van chanteuse Micheline Van Hautem en meestergitarist Erwin ‘ErWing’ van Ligten.

Tijdens deze bijzondere avond zullen zij de prachtige chansons van Ramses Shaffy en Jacques Brel ten gehore brengen.  Al 15 jaar is 'ErWing' de muzikale partner van chanteuse Micheline Van Hautem wanneer zij in de theaters in Nederland speelt. Micheline is geroemd om haar Brel-vertolkingen, ze ontving er prijzen voor en reisde samen met hem de wereld rond. Nu duiken ze ook in het repertoire van Nederlands meest flamboyante levensgenieter Ramses Shaffy. Brel en Shaffy; twee meesters op het gebied van het chanson. Het duo brengt Shaffy weer tot leven met nummers zoals ‘Laat me’, ‘Pastorale’, ‘Sammy’..... Aan Brel brengen zij een ode met ‘La chanson des vieux amants’, ‘Marieke’ en ‘Ne me quitte pas’. Samen zingen ze niet alleen de liedjes maar transformeren die tot uiterst persoonlijke versies. Een niet te missen duo dat klinkt als een heel orkest! 

Voor slechts 45 euro per persoon, inclusief een voortreffelijk driegangendiner en een welkomstdrankje, kun je deel uitmaken van deze unieke ervaring. Wees er snel bij, want de capaciteit van de zaal is beperkt.

Tickets kunnen worden besteld via de knop Tickets kopen. Niet-leden kiezen vervolgens 'Aanmelden als gast'. DNC-leden kiezen 'Aanmelden als lid'.

Als DNC lid dient u eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org.

Datum: vrijdag 9 jui 2023
Tijd: 18:30 uur
Locatie: Restaurant Au relais du Sommelier, 20 Rue Grande, 83600 Les Adrets-de-l'Estérel [Google Maps]
Kosten: leden € 45 p.p. / niet-lid € 55 p.p.