Klassieke Auto Groep

Klassieke Auto Groep

In het voorjaar van 2021 is in het Holland Côte d’Azur Magazine een oproep gedaan aan eigenaren of liefhebbers van klassieke auto’s, om te peilen of er interesse zou zijn om binnen onze club een Klassieke Auto Groep op te richten. Inmiddels is er van een dusdanig aantal enthousiastelingen een positieve reactie ontvangen, dat we ermee aan de slag gaan! 

Ook onder nieuwe leden zullen er ongetwijfeld een paar zijn, waar een vleugje benzine door hun aderen stroomt. Dus: Koestert u een bijzondere automobiel, of het nu een vooroorlogs exemplaar, een 50er jaren bolide, of een youngtimer is, en lijkt het u leuk om die passie te delen met gelijkgezinden, meld u zich dan aan! Ook aspirant DNC-leden en leden van de ANM zijn van harte welkom. De geur van Castrol verbindt ons allen, nietwaar?

De vorm waarin we het gaan doen moet zich in deze beginfase natuurlijk nog uitkristalliseren, maar gedacht moet worden aan een vrijheid/blijheid groepje, zonder verplichtingen, met een maandelijkse of tweemaandelijkse meeting, afwisselend in de 06 en in de 83. De invulling van de bijeenkomsten kunnen we in overleg nader bepalen. Te denken valt aan bijvoorbeeld een ritje met een lunch, een lezing over een technisch onderwerp, een bezoek aan een specialist, het gezamenlijk bijwonen van een classic car evenement, of zelfs het bezoeken van elkaars (wo)mancaves.

Is uw interesse gewekt, laat het mij dan weten!

Contactpersoon

Cor Glorie: cor.glorie@orange.fr

Wanneer

Iedere maand of iedere 2 maanden

KAG-01.jpg
KAG-02.jpg
KAG-03.jpg
KAG-04.jpg


Onze sponsoren