Skiën

Skiën


Een van de troeven van de Côte d’Azur is de combinatie van de zee en de bergen. Binnen twee uur ben je ‘s winters al in de sneeuw. In het najaar van 2021 is de DNC Skicommissie opgericht op initiatief van een groep enthousiaste skiërs. Doel is om samen met de andere skiërs binnen De Nederlandse Club de vele prachtige skigebieden van de Zuidelijke Alpen te verkennen. 


Na een succesvol eerste skiseizoen 2021-’22, waar wij in februari hebben geskied in Auron en in maart in Isola, kijken wij ernaar uit om ook aankomende winter weer met enthousiaste DNC-skiërs samen te gaan skiën en natuurlijk samen gezellig te après-skiën.


We organiseren in 2023 een gecombineerde tweedaagse en een vierdaagse ski-activiteit. Dit zal plaatsvinden in februari in Auron en in maart in Isola 2000. We plannen het buiten de vakantieperiodes en de woensdagen om de drukte op de pistes te vermijden en de kosten voor de overnachtingen lager te houden. Een wens van werkenden en families was om ook in de weekenden te gaan skiën. Daarom plannen we de tweedaagse voor een weekend zodat u zelf kunt kiezen welke dagen u meegaat en de optie heeft om vier dagen te gaan kiezen. 


De overnachting en de reis boekt u zelf. U kunt afspreken met andere leden om samen te reizen of door met de bus te gaan vanaf Nice.


Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. De kinderen die skilessen willen volgen, dit kan al vanaf 4 jaar, zullen we gezamenlijk aanmelden zodat ze in dezelfde groep komen te zitten. Lessen zijn mogelijk in de ochtend en/of in de middag.

Wanneer 

Auron: do/vrij 2-3 februari en/of zat/zon 4- 5 februari
Isola 2000: do/vrij 9-10 maart en/of  zat/zon 11-12 maart

Wilt u graag mee skiën? Meld u hier aan 

Contact 
Heeft u vragen? Mail ons: ski@nedazur.org

DNC Skicommissie
Iris Hochsticher
Karin Hoornaert
Marina Stibbe
Yvette Stricker
Jan van Unnik


skien_met_dnc.png

Onze sponsoren