Tennis

Tennis in Villeneuve-Loubet

De tennisgroep Orange speelt al heel lang iedere dinsdagochtend van 10-12 uur op tennisvelden van de TC Vignal in Châteauneuf de Grasse, op de grens met Opio. Afhankelijk van het seizoen wordt gespeeld op een tot drie banen. Het hele jaar wordt er gespeeld op zowel hardcourt als gravel.

Door werkzaamheden is TC Vignal twee jaar lang gesloten, tot eind 2023. Er is een goed alternatief gevonden bij All In Tennis Côte d'Azur in Villeneuve-Loubet. 

Mocht je mee willen tennissen of inlichtingen wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Véronique Lewis-Wijnolst.

Contactpersoon

Véronique Lewis-Wijnolst: vlewiswijnolst@gmail.com of 06 74 33 58 29

Wanneer

Iedere dinsdagochtend van 10-12 uur

Locatie 

All In Tennis Côte d'Azur
2195 Route de Grasse
​​​​​​​06270 Villeneuve-Loubet

Google Maps >


Tennis-06-1-org_kopie.jpg

Tennis in Saint-Raphaël 

Voor de leden die in de regio Saint-Raphaël wonen is er wekelijks op maandagochtend tennis van 10-12 uur op gravel en/of hard court bij: Saint-Raphaël Country Club georganiseerd door Wolfgang Gehrke.

Contactpersoon

Wolfgang Gehrke: sw.gehrke@hotmail.com

Wanneer

Iedere maandagochtend van 10-12 uur

Locatie 

Saint Raphaël Country Club
237 Boulevard Baudino
​​​​​​​83700 Saint-Raphaël


tennis-83-1-org_kopie.jpg

DNC Tennistoernooi

Op meestal de eerste dinsdag in juni wordt het jaarlijkse Tennistoernooi van De Nederlandse Club gespeeld. Hollandse gezelligheid is dan troef. Met gemengde dubbels maar met een individuele scoretelling bij zowel de mannen als de vrouwen wordt er gestreden om de George Buter Bokaal.

De tennisvelden van de Vignal Country Club zijn sinds het vroege begin in 1990, toen onder organisatie van Peter Rubens, het decor van dit gezelligheidstoernooi dat traditiegetrouw wordt afgesloten met een gezellige borrel en een heerlijke gezamenlijke lunch.

George Buter vormde op 10 mei 2005 met Dawn van Zalinge en Cis Smits voor de eerste keer het organisatieteam op de banen van tennisclub du Vignal, zo staat in de annalen van De Nederlandse Club. Tien jaar werd er gespeeld om de Henk van Zalinge Trofee, maar in 2014 kondigde Dawn van Zalinge aan het eerbetoon aan haar overleden man te willen stoppen.

In 2015 heeft het bestuur van De Nederlandse Club besloten, als dank voor het vele werk dat George Buter sinds 2005 voor het tennis binnen DNC heeft verricht, zijn naam aan het evenement te verbinden.

tennis-_Tennistoernooi_2017-28.jpg

Onze sponsoren