Tennis

Tennis in Grasse

Al sinds 1990 hebben vele leden wekelijks van hun geliefde tennissport kunnen genieten. Wat klein begonnen is bij TC Vignal in Châteauneuf-Grasse, is in de loop van enkele decennia uitgegroeid tot een sportief samenzijn waar tennis en gezelligheid hand in hand zijn gegaan.

Ben je tennisliefhebber, meld je dan aan voor de DNC Tennis Groep App en kom ook meespelen. Het maakt niet uit of je veel of weinig tennist, of je wekelijks of slechts enkele keren per jaar mee wilt spelen. Iedereen is welkom!

De gerenoveerde, sfeervolle en gezellige All In Country Club in Grasse-La Paoute is het trefpunt waar we wekelijks terecht kunnen op een harde baan, kunstgrasbanen of een van de vele gravelbanen. En mocht het weer eens wat minder zijn, dan hebben we altijd nog de mogelijkheid om van drie binnenbanen gebruik te kunnen maken. Na afloop wordt er nog een glaasje gedronken en afhankelijk van zin en tijd wordt er gezamenlijk geluncht.

Contactpersoon

Ton Aldenhuijsen: ton@aldenhuijsen.com of +31 6 51 26 45 89

Wanneer

Iedere dinsdagochtend van 10-12 uur

Locatie 

All In Country Club Grasse
190 Route de Cannes
06130 Grasse

[Google Maps]​​​​​​​


Tennis-06-1-org_kopie.jpg
tennis-83-1-org_kopie.jpg
dnc-tennis-app.png

DNC Tennistoernooi

Op meestal de eerste dinsdag in juni wordt het jaarlijkse Tennistoernooi van De Nederlandse Club gespeeld. Hollandse gezelligheid is dan troef. Met gemengde dubbels maar met een individuele scoretelling bij zowel de mannen als de vrouwen wordt er gestreden om de George Buter Bokaal.

De tennisvelden van de Vignal Country Club zijn sinds het vroege begin in 1990, toen onder organisatie van Peter Rubens, het decor van dit gezelligheidstoernooi dat traditiegetrouw wordt afgesloten met een gezellige borrel en een heerlijke gezamenlijke lunch.

George Buter vormde op 10 mei 2005 met Dawn van Zalinge en Cis Smits voor de eerste keer het organisatieteam op de banen van tennisclub du Vignal, zo staat in de annalen van De Nederlandse Club. Tien jaar werd er gespeeld om de Henk van Zalinge Trofee, maar in 2014 kondigde Dawn van Zalinge aan het eerbetoon aan haar overleden man te willen stoppen.

In 2015 heeft het bestuur van De Nederlandse Club besloten, als dank voor het vele werk dat George Buter sinds 2005 voor het tennis binnen DNC heeft verricht, zijn naam aan het evenement te verbinden.

tennis-_Tennistoernooi_2017-28.jpg

Onze sponsoren