Nuttige links

infofrankrijk.com

In 2001 heeft Wim Bavelaar de website ‘Wonen en leven in Frankrijk’ opgericht. Lange tijd was hij voor vele Nederlanders en Vlamingen de vraagbaak voor hun plannen en de realisatie van hun emigratie naar Frankrijk. 

Op de website vindt u informatie over onderwerpen als: wonen, leven, leren, werken, ondernemen, verbouwen, geldzaken, overheden, vervoer, dienstverleners, en nog veel meer. Naast deze informatie is er nieuws rond deze thema's en kunt u of de forums in contact komen met anderen. 


infofr.png

Frankrijk.nl

Frankrijk.nl is een onafhankelijk webazine met een eigentijds gezicht en een duidelijke doelgroep. Het is hét platform voor al die Frankrijk-liefhebbers die reisinspiratie willen opdoen met reportages, insidertips en leuke adresjes.


Frankrijk.nl.png

Nederlandwereldwijd.nl

Nederlandwereldwijd.nl is de gezamenlijke website van alle Nederlandse vertegenwoordigingen wereldwijd. Hieronder vallen ambassades, consulaten en handelskantoren.


Nederlandwereldwijd.nl.png

Raad&Daad Frankrijk

Deze Facebookgroep heeft zich ten doel gesteld om Nederlandstaligen die voornemens zijn zich in Frankrijk te vestigen of hier reeds gevestigd zijn met raad en daad bij te staan.

Dit kan zijn door het geven van adviezen, het plaatsen van informatieve artikelen of ondersteuning bij een bezoek aan dokter, ziekenhuis, notaris of overheidsinstanties.

Bij daadwerkelijke ondersteuning verloopt het contact direct tussen hulpvrager en hulpverlener, het team van de Facebookgroep Raad&Daad Frankrijk is in deze geen partij.

RaadDaad_FR.jpg

Onze sponsoren