Holland Huis

Borrels

Met enige regelmaat worden er gezellige borrels georganiseerd door de Nederlandse Club op een van de fantastische locaties die de Côte d'Azur rijk is. De ene keer is het een beach borrel aan het strand van Cannes, de andere keer spreken we af op een leuke locatie in de binnenstad van Nice of aan de haven van Fréjus. De borrels van de Nederlandse club zijn een plek waar Nederlanders kunnen genieten van een biertje, een bitterbal en vooral gezelligheid. Je maakt er gemakkelijk contact met andere leden.

Themaborrels

Sommige borrels hebben een thema, dan pakken we het wat grootser aan bij de organisatie van een borrel. Zo is er in december de feestelijke Foute Kersttruienborrel. In een tot skihut verbouwde kroeg komen we met glühwein en bitterballen alvast lekker in de sfeer voor de kerst. Uiteraard is er een prijs voor de meeste foute kersttrui.

Netwerkborrels

Een goed netwerk is onmisbaar voor werkende Nederlanders in Zuid-Frankrijk. Vanuit het DNC Business Network worden er daarom netwerkborrels georganiseerd. Er valt nog veel te weten te komen wanneer je je als Nederlander aan de Côte d'Azur vestigt om te werken en wonen. Deze borrels richten zich dan ook op de groep Nederlanders, die werkzaam en ondernemend zijn aan de Côte d'Azur en in de Provence. Vanuit het netwerk worden nieuwe leden aan elkaar geïntroduceerd. Regelmatig hebben de netwerkborrels hebben ook een thema of workshop.


borrel-bitterballen-les-adrets.jpg
borrel-antibes-11-102.jpg
Borrel-foute-kersttuien_kopie-SharpenAI-softness.jpg


borrel-haringparty-4.jpg

Onze sponsoren