Golf

Golf

Zoveel mooie golfbanen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur, en er wonen zoveel Nederlanders daar die golfen; dat moet wel een geweldige combinatie zijn!

Daarom organiseert De Nederlandse Club vanaf maart tot en met november een maandelijkse 18 holes golfwedstrijd, bij voorkeur iedere keer op een andere baan.

We kiezen uitdagende banen, afhankelijk van de periode van het jaar aan de kust of in het binnenland.

Iedere golfer met een officiële handicap van 36 kan meedoen; we maken er een leuke wedstrijd van met na afloop de prijsuitreiking, een (lunch)hapje en een drankje.

De hoofdprijs voor de beste netto en bruto score is een mooie trofee (wisselbeker). Verder zijn er natuurlijk mooie prijzen voor de longest, neary etc. De dag wordt afgesloten met een uitgebreide apero en een lunch.

Van Der Valk Open Open Golftoernooi

Eenmaal per jaar (meestal de derde vrijdag van september) wordt voor DNC-golfers het Dutch Open Golftoernooi georganiseerd op de prachtige golfbaan Saint Donat in Grasse. Door een nauwe samenwerking met Van der Valk Hotel Saint-Aygulf heet dit toernooi sinds 2022 het Van der Valk Open Golftoernooi.

Mailinglist

De uitnodigingen voor de maandelijkse wedstrijden worden per mail verstuurd. Wilt u ook uitgenodigd worden? Stuur een mailtje naar: golf@nedazur.org.

Contactpersonen

Connie Soetens & Maria van Dooren: golf@nedazur.org

Wanneer

Iedere derde maandag van de maand

Locatie

Iedere maand verschillend

DNC_Dutch_Open_2020_22.jpg
dnc-dutch-open-2020-06.jpg
DNC_Dutch_Open_2020_24.jpg
DNC_Dutch_Open_2020_60.JPG
dnc-dutch-open-2020-46.jpg


Onze sponsoren