Holland Huis Borrel

Over dit evenement

Categorie
Borrel
Datum en tijd
23 mrt. 2024 17:00 - 19:00
Locatie
Les Arcs-sur-Argens

Holland Huis Borrel

 

De komende Holland Huis Borrel staat gepland op zaterdag 23 maart, een week eerder in verband met het paaswekend . Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom bij La Sentinelle in Les Arcs-sur-Argens. 

Heb je altijd al het oude centrum van Les Arcs-sur-Argens willen verkennen? Dit is je kans! La Sentinelle opent zijn deuren voor onze Holland Huis Borrel, waar je kunt genieten van een drankje met een prachtig uitzicht over de oude wijk Le Parage en de omgeving.

Eigenaar Simon Frølund Thomsen verzorgt de hapjes, aangeboden door de vereniging. Na de borrel is dineren bij Château d'Argens (naast de borrellocatie) echt een aanrader. Maar 'beneden' in het centrum zijn ook tal van mogelijkheden.

Holland Huis is de laatste-zaterdag-van-de-maand-borrel, georganiseerd in samenwerking met onze partnervereniging ANM. Het is een leuke en ontspannen gelegenheid om andere leden te ontmoeten. Toegang is gratis voor leden, drankjes zijn voor eigen rekening. Wij zorgen voor de hapjes.

Datum: zaterdag 23 maart
Tijd: 17:00-19:00 uur
Locatie: La Sentinelle, 1 Place du Père Clinchard, Les Arcs-sur-Argens [Google Maps]
Parkeren: het oude centrum heeft weinig parkeerplaatsen; gemakkelijke schoenen zijn daarom aan te raden als je  moet parkeren in het centrum beneden.
Toegang: gratis voor leden en max 2 introducés, gasten € 10 p.p.
Aanmelden: verplicht via de knop 'Tickets bestellen'.

Als DNC-lid dien je eerst in te loggen om je aan te melden. Als je de melding krijgt dat je account niet is geactiveerd, stuur dan een e-mail naar website@nedazur.org.