Holland Huis Borrel

Over dit evenement

Categorie
Borrel
Datum en tijd
24 feb. 2024 17:00 - 19:00
Locatie
Cannes

Holland Huis Borrel


De eerste Holland Huis Borrel in 2024 vindt plaats op zaterdag 24 februari, van 17:00-19:00 uur. Dit keer voor het eerst op een zaterdag! We verwelkomen je graag in de supergezellige taverne Black Sails in Cannes.

Na afloop van de borrel heb je de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke award-winning hamburger of een ander smakelijk gerecht. Het is aan te raden om vooraf een reservering te maken. Dit kan telefonisch via +33 6 74 82 36 47 of per e-mail via reservations@cheflechat.fr.

Holland Huis is de laatste-zaterdag-van-de-maand-borrel. De borrel wordt samen met onze partnervereniging ANM georganiseerd en is een leuke en relaxte mogelijkheid om andere leden te ontmoeten. Wij regelen de hapjes. 

Bent u nog geen lid en wilt u graag een keer komen kijken? Meldt u aan (kies 'Aanmelden als gast' na klikken op de knop 'Tickets bestellen') en ontvang € 10 terug wanneer u besluit lid te worden van De Nederlandse Club Côte d'Azur.

Datum: zaterdag 24 februari
Tijd: 17:00-19:00 uur
Locatie: Black Sails Restaurant, 39 Rue Georges Clemenceau, 06400 Cannes [Google Maps]
Toegang: gratis voor leden en max 2 introducés, gasten € 10 p.p.
Aanmelden: verplicht via de knop 'Tickets bestellen'

Als DNC lid dient u eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien