Holland Huis Borrel

Over dit evenement

Categorie
Borrel
Datum en tijd
24 feb. 2023 18:00 - 20:30
Locatie
Les Arcs-sur-Argens

Holland Huis Borrel


De volgende Holland Huis Borrel staat gepland op vrijdag 24 februari. Vanaf 18:00 uur is iedereen welkom bij B&B La Sentinelle in Les Arcs-sur-Argens.

Holland Huis is de laatste-vrijdag-van-de-maand-borrel. De borrel wordt samen met onze partnervereniging ANM georganiseerd en is een leuke en relaxte mogelijkheid om andere leden te ontmoeten. Introducés zijn ook van harte welkom. Toegang is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Wij regelen de hapjes.

Altijd al eens het oude centrum van Les Arcs-sur-Argens willen bezoeken? Dan is dit uw kans! La Sentinelle opent zijn deuren voor onze Holland Huis apéro. U kunt onder het genot van een drankje genieten van het prachtig uitzicht over de oude wijk Le Parage en zijn omgeving.

Eigenaar Simon Frølund Thomsen verzorgt de hapjes die u worden aangeboden door de vereniging. Na de borrel is dineren bij Château d'Argens (naast de Holland Huis locatie) echt een aanrader. Wij zijn nog bezig om te kijken of er een speciaal Holland Huis menu aangeboden kan worden. 

Datum: vrijdag 24 februari
Tijd: 18:00-21:00 uur
Locatie: La Sentinelle, 1 Place du Père Clinchard, Les Arcs-sur-Argens [Google Maps]
Parkeren: het oude centrum heeft weinig parkeerplaatsen, gemakkelijke schoenen zijn daarom aan te raden.
Toegang: gratis, registreren via knop 'Aanmelden'