Een Zomermiddag met Micheline & Nico

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
16 jun. 2024 12:30 - 15:00
Locatie
Flayosc

Een Zomermiddag met Micheline & Nico


Op zondag 16 juni nodigen wij je uit voor een lunchconcert, de tweede editie van een nieuwe jaarlijkse activiteit: 'Een Zomerdag met Micheline'. Dit is een intiem muzikaal onthaal waarbij zangeres Micheline telkens optreedt met een bijzondere gast. Dit jaar verwelkomen we Nico Knapper, de éminence grise van het Franse chanson.

Speciale gast Nico Knapper
Nico Knapper heeft een rijke en veelzijdige carrière achter de rug. In zijn beginjaren werkte hij samen met grootheden als Toon Hermans en Liesbeth List, en won hij tweemaal de Televizierring voor zijn uitzonderlijke bijdragen aan de Nederlandse televisie. Nico stond bekend om zijn vermogen om diepe emoties over te brengen door zijn muziek en zijn optredens waren altijd een bijzondere belevenis. Naast zijn werk met Hermans en List, heeft hij ook met andere prominente artiesten samengewerkt en was hij een geliefde figuur in de Nederlandse en internationale muziekscene.

Aan het einde van zijn carrière keerde Nico terug naar zijn eerste liefde: het Franse chanson. Zijn passie voor dit genre komt tot uiting in zijn vertolkingen van klassieke Franse liederen, die hij met groot gevoel en vakmanschap brengt. Zijn optredens zijn niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een reis door de tijd en cultuur van het Franse chanson.

Inclusief driegangenlunch
De kosten bedragen 49 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en een voortreffelijk driegangenlunch. Wees er snel bij, want de capaciteit van de zaal is beperkt.

Kom en geniet van Micheline en Nico, die samen Franse liedjes ten gehore brengen, opgeluisterd met prachtige levensverhalen en heerlijk eten. Dit belooft een onvergetelijke middag te worden waarin muziek en verhalen samenkomen in een intieme setting. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om twee grootheden van het chanson live te ervaren.

Aanmelden
Tickets kunnen worden besteld via de knop Tickets kopen. Niet-leden kiezen vervolgens 'Aanmelden als gast'. DNC-leden kiezen 'Aanmelden als lid'.

Als DNC lid dient u eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org.

Datum: zondag 16 juni 2023
Tijd: 12:30  - 15:00 uur
Locatie: Restaurant La Laitable, 25 Bd Jean Moulin, 83780 Flayosc [Google Maps]
Tickets: leden € 49 / introducés en niet-leden € 59


Namens de organisatie,

Florentine Peijnenburg
florentine@nedazur.org