Lezing Beleggen in Bitcoin

Over dit evenement

Categorie
Business Network
Datum en tijd
22 sep. 2023 18:30 - 21:00
Locatie
Mougins

Lezing Beleggen in Bitcoin

DNC Business Network organiseert lezingen voor werkende en/of ondernemende Nederlanders aan de Côte d'Azur. In de lezing ‘Beleggen in bitcoin bespreekt Amdax CEO Lucas Wensing de basisprincipes van bitcoin en andere cryptoactiva op een toegankelijke manier. Waarom zou je beleggen in cryptoactiva en welke strategieën kunnen je helpen bij het samenstellen van een portefeuille?

Wil je alvast een indruk krijgen voor de lezing? In deze aflevering van 7DTV bespreekt Lucas Wensing de huidige staat van de cryptomarkt en zijn ondernemersreis.

Een aantal jaar geleden werd beleggen in crypto nog vaak gezien als een riskante gok in een ongereguleerde markt. Vandaag de dag is dit beeld aan het veranderen, met steeds meer institutionele beleggers die cryptoactiva erkennen als serieuze beleggingscategorie.Grote partijen als Blackrock en Grayscale zijn bezig met het aanbieden van een bitcoin ETF en Deloitte ontving vorig jaar met hulp van Amdax hun eerste cryptobetaling. Fiscalist Albert Mulder zal als gastspreker toelichting geven op de fiscale aspecten van beleggen in Crypto valuta. 

Aansluitend is er een borrel die wordt aangeboden door Amdax waar we verder kunnen praten over het onderwerp en waar de mogelijkheid is om vragen te stellen. 

Datum: vrijdag 22 september 2023
Aanvang: 18:30 uur
Locatie: Royal Mougins Golf Resort, 424 Avenue du Roi, 06250 Mougins [Google Maps]
Toegang: leden € 10 / niet-leden: € 17,50