Aankomst van Sinterklaas

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum
26 nov. 2023
Locatie
Théoule-sur-Mer

Hij komt, hij komt... ...

die lieve goede Sint, en wel helemaal naar Frankrijk! Ook dit jaar mag je je ouders, broertje, zusje en andere familieleden en vriendjes meenemen naar de grote intocht van Sinterklaas op zondag 26 november in Théoule-sur-Mer!

Aankomst op zondag 26 november
De Nederlandse Club en De Gouden Klomp zorgen er samen op zondag 26 november om 14.00 uur voor dat Sinterklaas en zijn Pieten een warm welkom krijgen in Théoule-sur-Mer. Het feest vindt plaats in la Salle des Fêtes op 5 Place du Général Bertrand en duurt tot circa 17.00 uur. Iedereen mag natuurlijk verkleed komen!

De 'Côte d'Azur Got Talent'-show!
Licht uit, spot aan: want jij hebt nu de kans om jouw grootste talent te laten zien aan Sinterklaas!
De Sint ziet en hoort graag wat jullie allemaal in jullie vrije tijd doen aan sport, muziek, dans, circus, zingen en nog veel meer. Wil jij jouw talent in de spotlight zetten? Geef het door bij de inschrijving en je hoort of je wordt uitgekozen. Pssst... elk talent wordt beloond!

Spectaculaire show!
Als special guest betovert magiër Sylvain Bottello je met onnavolgbare trucs en magische charme. Mis dit unieke optreden niet!

Borrel met Hollandse lekkernijen
De gezellige middag zal worden afgesloten met een borrel met Hollandse warme snacks en ander lekkers voor groot en klein.

Knikkers of een kleurboek...
Ouders kopen een klein presentje, niet duurder dan 15 euro. Ook jongere broertjes en zusjes mogen natuurlijk meedoen! De cadeautjes kunnen ongemerkt worden afgegeven op de dag zelf met voor- en achternaam én leeftijd duidelijk vermeld op het cadeau.

Pepernoten en strooigoed!
Een heerlijke middag met snoepgoed, pepernoten en ander lekkers voor groot en klein. Zoveel als je maar wilt!

Aanmelden
Graag vóór 25 november zodat de Sint nog wat tijd heeft om zich voor te bereiden tijdens zijn reis naar Frankrijk.

  • DNC leden dienen om zich aan te melden eerst in te loggen via de knop 'inloggen' rechtsboven. Aanmelden kan daarna via de knop 'Aanmelden'.
  • Niet-leden melden zich aan via de knop 'Aanmelden en kiezen daarna voor 'Aanmelden als gast'.
  • Ouders en kinderen van De Gouden Klomp dienen zich aanmelden via de speciale link uit de nieuwsbrief van De Gouden Klomp.

Voordeliger naar het Sinterklaasfeest? Wordt nu lid van De Nederlandse Club met 50% korting
Wilt u tevens graag lid worden van De Nederlandse Club dan kan dat nu met 50% korting! U profiteert dan onmiddellijk van de ledenprijs.
Via deze link kunt uw lidmaatschap registreren, daarna kunt u zich als lid (eerst inloggen) aanmelden voor de Intocht van Sinterklaas.

Datum: zondag 26 november 
Tijd: 14:00-17:00 uur (je bent welkom vanaf 13:45 uur)
Tickets: leden, kinderen van leden, kinderen en ouders van De Gouden Klomp €9 / niet-leden kinderen (3-17 jaar) €12 / niet-leden volwassenen (18 jaar en ouder) €14
Locatie: La Salle des Fêtes, 5 Place du Général Bertrand, Théoule-sur-Mer [Google maps]

Tot snel op zondag 26 november!