Workshop Remember Your Future

Over dit evenement

Categorie
Business Network
Datum en tijd
15 sep. 2022 19:00 - 21:00
Locatie
Fréjus

Workshop Remember Your Future


Ken je dat niet? 
Je besluit het komende jaar de zaken anders aan te pakken. Je hebt goede voornemens… en plotseling ben je weer 12 maanden verder en blijkt het jaar bijna een exacte copy te zijn van het vorige jaar. Hoe werkt dat eigenlijk? En kan je dat patroon doorbreken?

In de workshop Remember Your Future geeft coach Henk Wierda je een simpel maar zeer effectief inzicht waarmee je als ondernemer of manager direct en heel praktisch aan de slag gaat.

Achter de grootste weerstand vind je de meest waardevolle lessen
Henk Wierda is ondernemerscoach in hart en nieren. Als ondernemer koos hij al voor het coachend leidinggeven. Zijn overtuiging is, dat als je een team positief weet te beïnvloeden, het van nature in beweging komt in de richting van de gezamenlijke missie.

Inmiddels heeft hij zijn jarenlange ervaring als ondernemer gecombineerd met specifieke coachmethodieken en in zijn zoektocht naar blijvende gedragsverandering heeft hij zich gespecialiseerd in de KATA filosofie/methodiek.

Henk is in zijn aanpak doortastend en beheerst de kunst de ander echt uit te dagen om verder te gaan en het beste uit zichzelf te halen.

Programma
De workshop is van 19:00 tot 21:00 met daarna een drankje en borrelhapjes.  

Inschrijving
Gezien het interactieve karakter van de workshop is het aantal inschrijvingen beperkt tot 20 personen. Wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.

Datum: 15 september 2022
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur
Locatie: Résidences du Colombier, 1239 Route des Combattants d'Afrique du Nord, 83600 Fréjus
Google Maps >>
Prijs: leden€ 20, niet-leden €25