Muzikale Kerstlunch

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
11 dec. 2021 12:15 - 16:00

Muzikale Kerstlunch

We gaan een oude traditie weer nieuw leven inblazen!  In een iets andere vorm weliswaar, maar daarom niet minder de moeite waard.

Op zaterdag 11 december om 12.15 uur wordt u ontvangen met een feestelijk apéro in de tot kerstsfeer omgedoopte locatie: Lagon Mandelieu. Daarna volgt er een heerlijke 3-gangen lunch, natuurlijk vergezeld door wijn, tafelwater en koffie.

Volop tijd dus om uitgebreid bij te praten. Deze culinaire en muzikale verwennerij gaat verder met een fraai concert in kerstsfeer door het strijkkwartet Lady’s Orchestra, waarbij u wordt meegenomen op een reis door de muziekhistorie.

Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De Franse overheid eist van ons dat iedere bezoeker voorzien is van een pass sanitaire en dat wij ook iedereen daar bij binnenkomst op controleren. Zorg er dus voor dat u die bij u heeft.

Datum: zaterdag 11 december 2021
Tijd: 12.15 tot 17 uur
Locatie: Lagon Mandelieu, 930 Avenue de la Mer, 06210 Mandelieu 
Google Maps >
Kosten: leden €45 per persoon / niet-leden €55 per persoon

 

Mocht de Muzikale Kerstlunch t.g.v. mogelijke Franse coronamaatregelen geen doorgang kunnen vinden, dan zullen de betaalde kosten teruggestort worden aan de inschrijvers.

Let op: als lid u dient eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org
Wenst u introducés mee te nemen, dan dient u eerst uit te loggen en de introducés aan te melden via 'Aanmelden als gast' (hiervoor ook eerst op de knop 'Aanmelden' klikken).