Koningsfeest 2024

Over dit evenement

Categorie
DNC-ANM Evenement
Datum en tijd
27 apr. 2024 14:00 - 19:00
Locatie
Les Arcs-sur-Argens

Koningsfeest 2024


Trek je Oranje outfit maar weer uit de kast want we gaan weer Koningsdag vieren aan de Côte d'Azur!

ANM en De Nederlandse Club organiseren samen op zaterdag 27 april een groot Koningsfeest op Château Sainte-Roseline in Les Arcs-sur-Argens. Het château is goed bereikbaar voor iedereen en er is voldoende parkeerruimte. Mocht het weer onverhoopt tegenvallen, dan kan het feest gewoon binnen worden gehouden.

Iedereen is welkom dus neem je familie, vrienden en buren mee, zodat we met zijn allen het glas kunnen heffen op de 57e verjaardag van koning Willem-Alexander.

Zingende DJ Gijs
Speciaal uit Nederland komt de zingende DJ Gijs om te zorgen voor een echte onvergetelijke Nederlandse koningsdagsfeer. Zing mee met de leukste golden oldies, de beste kroegkrakers en de nieuwste hits!

Food trucks
Laat je smaakpapillen verwennen met een scala aan heerlijke gerechten van onze food trucks! Ontdek authentieke satés, Hollandse snacks, bekroonde hamburgers, verrukkelijke wafels, verfrissend ijs en nog veel meer lekkers.

Kinderactiviteiten
Speciaal voor de kinderen zijn er leuke activiteiten samengesteld. Ze kunnen zich vermaken met de Crocorun, een 8 meter lange stormbaan in krokodilthema. Ook is er een springkussen voor de kleintjes, leuke gezinsspellen, tekenen en kleuren, schminken, poffertjes eten, voetballen, het Koningsspelen dansje 'Daba Die Daba Daa' en natuurlijk is er leuke muziek. En wie weet gaan ze ook nog met een leuke prijs naar huis!

Vrijmarkt en kindervrijmarkt
Geen Koningsdag zonder traditionele vrijmarkt waar zowel jong en oud hun spullen kunnen verkopen. U kunt met uw auto vlakbij de tafel (tijdelijk) parkeren om uw spullen in en uit te laden. Wilt u of uw kind(eren) deelnemen aan de vrijmarkt dan graag vóór 25 april inschrijven bij Luc Jansen via evenementen@a-n-m.com.

Programma
14:00 Start
17:00 Koningsspelen Dans 2024
17:10 Zingen van het Wilhelmus en toost op de koning door de honorair consul van Nederland in Nice
19:00 Einde

Sponsors
Het Koningsfeest 2024 wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors:
Bee Provence
New Home
JM Solutions
VillaSud
Royal Mougins Golf Resort

Siebe Huisman expeditie & transport
Azur Pavillon
Zantos

Wanneer
Datum: zaterdag 27 april
Tijd: 14:00-19:00 uur

Waar
Château Sainte-Roseline
1854 Route de Sainte-Roseline
83460 Les Arcs-sur-Argens [Google Maps]
Let op: honden zijn niet toegestaan!

Toegangstickets
Tickets kunnen vooraf online worden gekocht met korting, of op de dag zelf aan de toegangspoort (met betaalkaart).
Volwassenen: € 12,50 (voorverkoop) / € 15,00 (toegangspoort met betaalkaart)
Kinderen 4-17 jaar: € 5,00
Kinderen 0-3 jaar: gratis 

Aanmelden
Tickets in de voorkoop kunnen worden besteld via de knop 'Tickets kopen'. ANM-leden en niet-leden kiezen vervolgens 'Aanmelden als gast'. DNC-leden kiezen 'Aanmelden als lid'.

Als DNC lid dient u eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org.
U kunt per bestelling maximaal 8 tickets kopen.