Koningsfeest 2023

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
27 apr. 2023 15:00 - 20:00
Locatie
Taradeau

Koningsfeest 2023

 

Trek je Oranje outfit maar weer uit de kast want we gaan Koningsdag vieren aan de Côte d'Azur!

ANM, De Gouden Klomp en De Nederlandse Club organiseren samen op donderdag 27 april een groot Koningsfeest op Château de Saint-Martin in Taradeau. Het château is goed bereikbaar voor iedereen en er is voldoende parkeerruimte. Mocht het weer onverhoopt tegenvallen, dan kan het feest gewoon binnen worden gehouden.

Iedereen is welkom dus neem je familie, vrienden en buren mee, zodat we met zijn allen het glas kunnen heffen op de 56e verjaardag van koning Willem-Alexander.

Programma
Er komt een vrijmarkt, een speciaal kinderprogramma, live muziek door de band Jo Kaiat, DJ Jett, Hollandse hapjes, poffertjes voor de kinderen, en nog heel veel meer!

15:00 Start
16:00 Koningsspelen Dans 2023
17:00 Zingen van het Wilhelmus en toost op de koning
20:00 Einde

Kinderprogramma
De Nederlandse school in Opio, De Gouden Klomp, heeft speciaal voor de kinderen een breed scala aan kinderactiviteiten samengesteld. Er zijn onder andere twee springkussens, een Oranje-puzzeltocht voor het hele gezin, schmink, een tekentafel en voetbal- en touwtrekwedstrijden. Om 16 uur wordt de Koningsspelen Dans uitgevoerd.

Vrijmarkt en kindervrijmarkt
Geen Koningsdag zonder traditionele vrijmarkt waar zowel jong en oud hun spullen kunnen verkopen. U kunt met uw auto vlakbij de tafel (tijdelijk) parkeren om uw spullen in en uit te laden. Een eventuele tafel en parasol dient u zelf mee te nemen. Wilt u of uw kind(eren) deelnemen aan de vrijmarkt dan graag vóór 25 april inschrijven via evenementen@nedazur.org.

Sponsors
Het Koningsfeest 2023 wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors:

Bee Provence
New Home
Belvilla by OYO
Zantos Interiors & Exteriors by Ernst Jan Zantingh
Azur Pavillon
CMUnf
Siebe Huisman expeditie & transport

Wanneer
Datum: donderdag 27 april
Tijd: 15:00-20:00 uur

Waar
Locatie: Château de Saint-Martin, 614 Route des Arcs, 83460 Taradeau [Google Maps]

Toegangstickets
Tickets kunnen vooraf online worden gekocht met korting, of op de dag zelf aan de toegangspoort.
Volwassenen: € 12,50 (voorverkoop) / € 15,00 (toegangspoort)
Kinderen 4-17 jaar: € 5,00
Kinderen 0-3 jaar: gratis 

Aanmelden
Tickets in de voorkoop kunnen worden besteld via de knop Tickets kopen. Niet-leden kiezen vervolgens 'Aanmelden als gast'. DNC-leden kiezen 'Aanmelden als lid'.

Als DNC lid dient u eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org.
U kunt per bestelling maximaal 8 tickets kopen.