Koningsfeest 2022

Over dit evenement

Categorie
Evenement
Datum en tijd
27 apr. 2022 15:00 - 20:00
Locatie
Taradeau

Koningsfeest 2022

 

DE VOORVERKOOP IS GESLOTEN. U KUNT ENKEL AAN DE POORT NOG TOEGANGSTICKETS KOPEN.

 

Trek je Oranje outfit maar weer uit de kast want na 3 jaar is het eindelijk weer zover: we gaan Koningsdag weer vieren aan de Côte d'Azur!

Association Néerlandaise du Midi, Network Côte d’OrangeDe Gouden Klomp en De Nederlandse Club organiseren samen op woensdag 27 april een groot Koningsfeest op Château de Saint-Martin in Taradeau. Het château is goed bereikbaar voor iedereen en er is voldoende parkeerruimte. Mocht het weer onverhoopt tegenvallen, dan kan het feest gewoon binnen doorgaan.

Iedereen is welkom dus neem je familie, vrienden en buren mee, zodat we met zoveel mogelijk mensen het glas kunnen heffen op de 55e verjaardag van koning Willem-Alexander.

Programma
Er komt een vrijmarkt, een speciaal kinderprogramma, een springkasteel, live muziek met zangeres Herma Vos, DJ Jett, poffertjes voor de kinderen, Hollandse hapjes en nog heel veel meer!

15:00 Start
16:00 Officiële Koningsdans 2022 uitgevoerd door de kinderen van De Gouden Klomp
17:00 Korte speech en toost op de koning van de honorair consuls van Marseille en Nice, resp. mevrouw Camille Trillat en de heer Willem-Hein Couwenberg
20:00 Einde

Prijs voor beste oranje outfit
De dresscode op het Koningsfeest is natuurlijk oranje. Voor de beste outfit zal  Mr of Mrs Oranje worden gekozen met een heuse magnum rosé als prijs. Ook voor de kinderen is er een prijs voor wie het leukst en origineelst verkleed komt. 

Vrijmarkt en kindervrijmarkt
Geen Koningsdag zonder traditionele vrijmarkt. Er is een tafel per deelnemer beschikbaar en u kunt met uw auto vlakbij de tafel (tijdelijk) parkeren om uw spullen in en uit te laden. Ook is er dit jaar een kindervrijmarkt. Neem je kleedje en je spulletjes mee en maak andere kinderen blij. Wilt u of uw kind(eren) deelnemen aan de traditionele vrijmarkt of de kleedjesvrijmarkt dan graag vóór 22 april inschrijven bij Gert-Jan Neuteboom via evenementen@a-n-m.com.

Klassieke auto's
Bent u een liefhebber van klassieke auto's? Dan is dit uw kans want de Klassieke Auto Groep is aanwezig met een aantal prachtige oldtimers.

Sponsors
Het Koningsfeest 2022 wordt mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors:

Bee Provence
Belvilla
New Home
RCN Vakantieparken
Siebe Huisman expeditie & transport

Van der Valk Hotel Saint-Aygulf - Westerzee Assurances - CMUnf - Azur Wine Tours

Wanneer
Datum: woensdag 27 april 2022
Tijd: 15:00-20:00 uur

Waar
Locatie: Château de Saint-Martin, 614 Route des Arcs, 83460 Taradeau (FR)
Google Maps >

Toegangstickets
Tickets kunnen vooraf online worden gekocht met korting, of op de dag zelf aan de toegangspoort.
Volwassenen: €12,50 (voorverkoop) / €15,00 (toegangspoort) inclusief een welkomstdrankje en hapjes
Kinderen 4-17 jaar: €5,00 inclusief poffertjes en limonade
Kinderen 0-3 jaar: gratis 

Aanmelden
Tickets in de voorkoop kunnen worden besteld via de knop 'Aanmelden'. Niet-leden kiezen vervolgens 'Aanmelden als gast'.

Als DNC lid dient u eerst in te loggen om zich aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail aan website@nedazur.org.

Wilt u als DNC lid extra kaarten bestellen dan kan dat door eerst uit te loggen en vervolgens 'Aanmelden als gast' te kiezen'.