Foute Kersttruien Borrel - Afgelast

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Borrel
Datum en tijd
12 dec. 2021 17:00 - 22:00
Locatie
Biot

Foute Kersttruien Borrel - Afgelast

------- De Foute Kersttruien Borrel is dit jaar helaas afgelast -------

Dus haal je lelijkste kersttrui, pak, t-shirt of wat dan ook uit de kast, trek het aan en kom op zondag 12 december naar Café Brun in Biot! We hebben het café speciaal voor deze gelegenheid afgehuurd. Het café zal helemaal in kerstsferen zijn, de open haard gaat aan en het belooft super knus te worden!

Dit jaar zal er een speciale prijs worden uitgeloofd aan diegene met de allerfoutste kerst outfit! Dus doe maar extra je best!

En als je vrienden hebt die ook eindelijk een keer hun favoriete foute kersttrui aan willen doen en graag mee willen borrelen, neem ze gerust mee. Iedereen met een foute kerstoutfit is welkom van 17-20 uur. 

Er bestaat de mogelijkheid om na afloop van de borrel te blijven eten in het cafe. In verband met het beperkte aantal tafels is het aan te raden om even te reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt.

De Franse overheid eist van ons dat iedere bezoeker voorzien is van een pass sanitaire en dat wij ook iedereen daar bij binnenkomst op controleren. Zorg er dus voor dat u die bij u heeft.

Datum: zondag 12 december 2021
Tijd: 17-20 uur
Locatie: Café Brun, 44 Rue Saint-Sébastien, 06410 Biot
Google Maps >
Kosten: toegang gratis, aanmelden verplicht