Rally delle Langhe

Over dit evenement

Categorie
Autopuzzelrit
Datum
31 mei - 2 jun. 2023

Rally delle Langhe


De aanmelding is helaas gesloten, alle beschikbare kamers zijn geboekt. Mocht u zich willen aanmelden voor de wachtlijst, stuur dan een bericht naar autorally@nedazur.org en we laten u weten als er een plek is vrijgekomen.


Rally delle Langhe 31 mei - 2 juni 2023


Liefhebbers van autorijden, puzzelen, mooie landschappen en gezelligheid opgelet! 

Op woensdag 31 mei, donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni 2023 vindt – voor de 9e keer – de Meerdaagse Autopuzzelrit plaats.

Net als bij voorgaande edities gaat het hierbij om de volgende elementen:

  1.  rijplezier: lekker toeren over onbekende slingerwegen door fascinerend mooie landschappen;
  2. intellectuele inspanning: vind de juiste antwoorden op uiteenlopende, en verrassende vragen;
  3. gezelligheid: onderling sociaal contact onderweg, bijvoorbeeld tijdens de lunch, en op de overnachtingslocatie tijdens het aperitief, en het diner.


We gaan dit jaar jaar de Langhe, Italië! Met opzet is als uitvalsbasis voor het evenement een hotel gekozen dat aan de (voor ons meest nabije) zuidkant van de Langhe-streek is gelegen, in het plaatsje Frabosa Soprana. Hotel Miramonti is in châletstijl gebouwd en beschikt, naast alle gebruikelijke comfort, over een zeer ruim terras met uitzicht op de omringende bergen.


Wat krijgt u en wat kost het?

Het arrangement omvat een zeer compleet pakket:

  • op woensdag 31 mei en op donderdag 1 juni: diner inclusief tafeldranken, overnachting, en ontbijt in een comfortabel en sfeervol hotel;
  • kwalitatief uitstekende lunches tijdens beide ritdagen;
  • plezier en gezelligheid, waaraan u zelf mede gestalte geeft!

Dit totale arrangement kost € 340 per persoon, op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.

Er is een toeslag voor een éénpersoonskamer van € 25 per nacht. Het geen betekent dat het arrangement € 390 per persoon gaat kosten. 


Meenemen van een hond

Binnen een zekere limiet is het toegestaan om honden mee te nemen. Hiervoor is aan het hotel een toeslag van € 10 per hond per nacht verschuldigd. Honden mogen niet meegenomen worden naar de bar of het restaurant van het hotel, en moeten derhalve op de kamer blijven.


Meld u snel aan!

Inschrijven is mogelijk totdat de dertig door ons gereserveerde kamers volgeboekt zijn. Wacht dus niet, en meld u aan via de knop 'Aanmelden'. 

Let op: de inschrijvingstermijn eindigt op 15 april 2023.

Zorg dat u paspoort of identiteitskaart van uzelf en uw mederijder bij de hand heeft, deze zijn nodig bij de aanmelding.


Tot slot

Bij problemen of uitzonderingssituaties waarin de velden op dit elektronische aanmeldingsformulier niet voorzien kunt u contact opnemen met autorally@nedazur.org.

Deelname is pas definitief op basis van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier, inclusief de betaling, en indien het beschikbare aantal kamers nog niet is volgeboekt.

Na aanmelding ontvangt u informatie over mogelijkheden tot annuleren en nog enkele aandachtspunten/adviezen (ook voor elektrische rijders).


Graag tot ziens bij de Rally delle Langhe!

Met vriendelijke groet,
de organisatoren van de DNC Rally delle Langhe,
Ronneke Kieboom – Paul van Kerkum – Jozien Obèr – Wouter Rombach

E-mail: autorally@nedazur.org