Rallye du Vaucluse

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Autorally
Datum
13 - 15 okt. 2021

Rallye du Vaucluse

Rallye du Vaucluse : DNC Autorally 13-15 oktober

Oorspronkelijk was de meerdaagse autorally – de zevende in een in 2014 begonnen reeks – gepland aan het einde van de maand mei 2020. Waarom deze geen doorgang heeft kunnen vinden hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen. Met voldoende optimisme over de vooruitzichten voor het komende najaar willen we graag opnieuw een poging doen om deze rally, beter gezegd: een puzzelrit per auto, te laten plaatsvinden. Het evenement vindt plaats van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 oktober, en omvat twee overnachtingen. 

Waar gaat u heen en wat gaat u doen? 

Uit de naam ‘Rallye du Vaucluse’ valt af te leiden in welk deel van de wereld het evenement zich gaat afspelen. We gaan rondrijden in het gebied dat aan de noordkant begrensd wordt door de Mont Ventoux, en aan de zuidkant door de Luberon. Als u zich meer op rivieren dan op bergen oriënteert kunt u ook zeggen: we begeven ons op het terrein tussen de Nesque en de Durance. Te midden van prachtige natuur, waarin ruimschoots plaats is ingeruimd voor wijncultuur en voor lavendelvelden, zijn dorpen en kleinschalige stadjes te vinden, waarvan de specifieke kenmerken en historie volop aanknopingspunten bieden voor de ter plaatse uit te voeren puzzelopdrachten.

De deelnemers verzamelen zich op woensdagmiddag 13 oktober 2021 in de omgeving van Apt. Twee comfortabele overnachtingen, en evenzovele verzorgde lunches en diners later eindigt het evenement in de loop van vrijdagmiddag 15 oktober. 

En wat kost het?

Voor dit alles bent u de somma van €275 per deelnemer verschuldigd, op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt €38. In een aantal kamers zijn, tegen een kleine meerprijs, honden toegelaten.

Wat moet u doen om deel te nemen?

Twee dingen: 

- u aanmelden via de knop 'Aanmelden'

- zorg dragen voor tijdige betaling van het voor deelname verschuldigde bedrag, dit kan elektronisch bij aanmelding

Inschrijven is mogelijk totdat het maximum van 80 deelnemers bereikt is. Uiterlijk op 1 september 2021 sluit de inschrijving. Wacht dus niet, en meld u aan! 

Graag tot ziens bij de 'Rally du Vaucluse’! 

 

Met vriendelijke groet, 

De organisatoren van de DNC-Rallye du Vaucluse,

Yvette Stricker - Theo van der Lugt

Jozien Obèr - Wouter Rombach