Nieuws

We gaan skiën!

Een van de troeven van de Côte d’Azur is de combinatie van de zee en de bergen. Binnen twee uur ben je ‘s winters in de sneeuw. 

Het lijkt ons gezellig om in groepjes samen te gaan skiën. Daarom organiseren wij voor de skiërs van De Nederlandse Club twee skitochten vrijblijvend van een of twee dagen. Om drukte te vermeiden vallen de gekozen data net buiten de schoolvakantie op woensdag en donderdag 2-3 februari en 2-3 maart 2022. Voor de afwisseling hebben wij de skigebieden Auron en Isola 2000 gekozen.

De eerste keer gaan wij naar Auron. Wij stellen voor af te spreken op woensdag 2 en donderdag 3 februari. We gaan in groepjes skiën en treffen elkaar op de terrasjes, bij de lunch, après-ski en voor zij die blijven slapen, treffen elkaar aan het diner.

Auron is met de auto of met de bus vanuit Nice goed bereikbaar en buiten het vakantieseizoen ruim voorzien van parkeerplaatsen. De pistes zijn ruim en rustig en de après-ski gezellig in de cafeetjes rond het dorpsplein. Rond het plein ook keus uit eenvoudige hotels. Skipassen regelt u ter plaatse of tevoren op internet.

Isola 2000 ligt hoger en de kans op goede sneeuw condities is daarom in maart hoger als in Auron. Het skigebied is ook wat groter, een daarom een mooie tweede locatie.

WIE GAAT ER MEE SKIËN WILLEN WIJ VAN U WETEN?

Om een indruk te krijgen hoe groot de animo is, willen van u weten met hoeveel u komt en voor 1 of 2 dagen. Graag reageren op: ski@nedzur.org

En hotel dient u zelf te reserveren! Wacht er niet te lang mee. Als de sneeuw meevalt zullen de hotels snel vollopen.

In het eerstvolgend DNC-magazine komen we uitvoerig terug op de ski uitstapjes.

De Skicommissie bestaat uit:

Marcel Groeneveld
Yvette Stricker
Iris Hochsticher
Jan van Unnik
Marina Stibbe

Interesse of vragen? Mail ons: ski@nedazur.org

 

Onze sponsoren