Nieuws

Voortzetting rando's

Voortzetting rando's

Beste wandelvrienden, 

Zoals jullie weten is Robert Keijzer, die jarenlang met veel enthousiasme de rando’s voor De Nederlandse organiseerde, helaas gestopt.

Om de continuïteit en diversiteit van de rando’s in ons gebied te kunnen waarborgen heeft het bestuur van De Nederlandse Club in overleg met enkele actieve leden van RandoDNC de verschillende opties onderzocht en besloten om contact te zoeken met ANM Randonnée. 
ANM Randonnée is een wandelvereniging die ontstaan is uit ANM, de partnervereniging van DNC. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, valt ANM Randonnée niet onder ANM. ANM Randonnée is sinds 2016 een zelfstandige vereniging. 

ANM Randonnée is een zeer enthousiaste en ervaren wandelvereniging met een ruim aanbod aan gidsen en een groot ledenbestand van ongeveer 100 actieve leden. Met uitzondering van de zomermaanden, wordt iedere week op donderdag op verschillende niveaus de rando’s gelopen. Dit geeft iedereen de gelegenheid, ongeacht je leeftijd, conditie en doel, regelmatig mee te kunnen lopen om het mooie achterland van de Côte d’Azur te ontdekken. Herman, Imme en Jan zullen voorlopers blijven om zo te waarborgen dat de wandeling in ons gebied ook onder de vlag van ANM Randonnée zullen doorgaan.
Een medische keuring is niet nodig en het jaarlijks lidmaatschap is een schappelijke € 15. Niet-leden kunnen meelopen voor € 5 per keer. 

Meer informatie over ANM Randonnée vind je op de website www.anmrando.nl

Hier kun je je ook aanmelden voor het lidmaatschap.

Wij nodigen jullie van harte uit om lid te worden, en dan ontmoeten wij elkaar weer op een van de wandelingen van ANM Randonnée. Op zondag 11 september wordt als opening van het seizoen een barbecue georganiseerd in La Celle. Herman, Imme en Jan zullen daar in ieder geval aanwezig zijn. 

Mochten jullie opmerkingen of vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact met een van ons opnemen.

Met sportieve groeten,

Martijn Buter
Herman van der Kolff
Imme Kooman
Jan van Unnik

Onze sponsoren