Nieuws

DNC op de latten in Auron 2-3 februari

DNC op de latten in Auron 2-3 februari

Omdat de laatste sneeuwval dateerde van begin januari waren onze verwachtingen wisselend. Wij gingen zelfs uit van skiën van terras naar terras. Die terrasjes hebben we zeker gezien, maar de sneeuw was heel goed. We waren onder de indruk wat de sneeuwkanonnen kunnen produceren. Het hele ski ebied was toegankelijk ondanks een beperkt aantal gesloten liften.

We hebben als groep geskied en zo nu en dan in subgroepjes. De niet-skiërs hebben zich vermaakt met wandelingen. We spraken af voor de lunch. Het weer was fantastisch, strakke blauwe hemel, temperatuur rondom het vriespunt. De eerste dag, woensdag, waren groepen schoolkinderen op de pistes, maar het was niet hinderlijk druk. De donderdag was heerlijk rustig, we hadden de pistes voor onszelf.

De woensdag werd afgesloten met een borrel en diner met een jarige onder ons.

De volgende dag vroeg en fris uit de veren om te skiën, wandelen en samen lunchen in de zon. Al met al een geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar.

De volgende ski tweedaagse  is gepland op woensdag 2 en donderdag 3 maart in Isola 2000.
Voor aanmelden zie de agenda of klik HIER.

U kunt zich melden voor een of twee dagen. Als u blijft slapen, zorg dan zelf voor een hotel.

Via booking.com krijg je de indruk dat er geen hotels meer te krijgen zijn. Onze ervaring is dat er, door rechtstreeks met de hotels te bellen, nog kamers te krijgen zijn.

Vragen: mail ons op ski@nedazur.org

Met vriendelijke groet, 

De Skicommissie

Marcel Groeneveld
Yvette Stricker
Iris Hochsticher
Jan van Unnik
Marina Stibbe

 

 

Onze sponsoren