fbpx

Koningsdag 27 APRIL 2018 Château Saint Martin in Taradeau


Iedereen kan komen!

Voorinschrijving online tot 23 April. Daarna entree €10 p.p. aan de poort

(kinderen gratis) 

Koningsfeest 20177 entree Wijnchateau Sainte Rosaline

Op vrijdagmiddag 27 april organiseren we het jaarlijkse Koningsfeest. Ook dit jaar hebben de DNC en JOP, de ANM, de Nederlandse school De Gouden Klomp en de Nederlandse consul de krachten weer gebundeld om er één groot superfeest van te maken. Deze keer zal het feest plaatsvinden op Château Saint Martin in Taradeau van 15.00 tot ca. 21.00 uur.
Goed bereikbaar voor iedereen en tevens een locatie waar het feest gewoon kan doorgaan, mocht het weer tegenvallen.

Alle Nederlanders in de Var en aan de Côte d'Azur, dus ook niet-leden, zijn van harte welkom! Iedereen kan volop genieten van de typische Hollandse hapjes, heerlijke wijnen, muziek en allerlei activiteiten voor jong en oud.

Vrijmarkt

Koningsfeest 2017 vrijmarkt in de tuin van het chateau

Een Koningsdag zonder vrijmarkt kan natuurlijk niet! Dus ruim uw garage, kinderkamer of zolder op en maak er een ander blij mee! Per deelnemer is er een tafel beschikbaar om alles uit te stallen. U kunt met uw auto en aanhangwagen tot aan de stand rijden om uw spullen uit te laden dus geen gesjouw en gesleep.

Kinderprogramma

Koningsfeest Zuid-Frankrijk kinderprogramma

Speciaal voor alle gezinnen met kinderen wordt er een ludiek kinderprogramma georganiseerd. Van 16.00 tot 18.00 uur kunnen de kids zich vermaken met typische Hollandse spelletjes of zich uitleven op de stormloopbaan.

Naast al deze activiteiten kunt u uiteraard ook gewoon gezellig bijkletsen en genieten van de hapjes die worden aangeboden door de organisatie en sponsors.

Aanmelding & entrée

U kunt zich inschrijven via de vernieuwde website www.nedazur.org.  Op het formulier kunt u tevens aangeven of u of uw kinderen willen deelnemen aan de vrijmarkt en/of de taartenbakwedstrijd.

Voor volwassenen bedraagt de entrée €7,50 p.p. bij voorinschrijving online tot 23 april en €10 p.p. aan de poort. Meld u dus van te voren aan! In dit bedrag is niet alleen de entree, maar zijn ook 2 consumptiebonnen inbegrepen. Kinderen mogen gratis naar binnen!

Waar en hoe laat?

Château Saint Martin
Route des Arcs, 83460 Taradeau, France
www.chateaudesaintmartin.com

Vrijdag 27 april

Aanvang: 15.00 tot ca 21.00 uur

Locatie kaart