fbpx

Koningsdag 27 APRIL Chateau Sainte Roseline


Koningsfeest 20177 entree Wijnchateau Sainte Rosaline

In vervolg op het super geslaagde Koningsfeest van 2016 zal DNC samen met JOP, de ANM, de Nederlandse school De Gouden Klomp en de Nederlandse consul ook dit jaar weer een groots Koningsfeest organiseren. Net als vorig jaar zal het feest plaatsvinden op het fraaie Château Sainte Roseline in Les Arcs-sur Argens. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en tevens een locatie waar het feest gewoon kan doorgaan, zelfs als het weer niet meewerkt!

Alle Nederlanders in de Var en aan de Côte d'Azur, dus ook niet leden, zijn van harte welkom! Iedereen kan volop genieten van de typische Hollandse hapjes, heerlijke wijnen, muziek en allerlei activiteiten voor jong en oud. 

Vrijmarkt

Koningsfeest 2017 vrijmarkt in de tuin van het chateau

Een Koningsdag zonder vrijmarkt kan natuurlijk niet! Dus ruim uw garage, kinderkamer of zolder op en maak er een ander blij mee! Per deelnemer is er een tafel beschikbaar om alles uit te stallen. U kunt met uw auto en aanhangwagen tot aan de stand rijden om uw spullen uit te laden, dus geen gesjouw en gesleep.

Taartenbakwedstrijd

Uiteraard is er na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een taartenbakwedstrijd! Bak een super taart en doe mee aan deze culinaire wedstrijd. De resultaten zullen door een deskundige jury beoordeeld worden. Na jurering mogen de bezoekers proeven of ze zich in de uitslag kunnen vinden.

Kinderprogramma

Koningsfeest Zuid-Frankrijk kinderprogramma

Speciaal voor alle gezinnen met jonge kinderen zullen we een super leuk kinderprogramma organiseren. Een echte clown komt optreden, er is een springkussen, de kinderen kunnen worden geschminkt en dit jaar hebben we ook en aantal typisch oud Hollandse spellen variërend van blikgooien, touwtrekken, spijkerpoepen, ballontrappen en ga zo maar door!

Dit programma zal iets later aanvangen - van 17.30 tot 19.00 uur- omdat we rekening houden met de Frans/Nederlandse kinderen die die dag gewoon school hebben.

Boekenkraam

Speciaal ten behoeve van het Nederlands Ondersteuningsfonds dat Nederlanders in Zuid-Frankrijk helpt met persoonlijke, financiële of juridische problemen kunt u Nederlandse boeken doneren die op de vrijmarkt via de ANMboekenkraam worden verkocht.. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten goede aan genoemd fonds. . Heeft u boeken die u voor dit goede doel wil doneren, neem dan via email of telefoon contact op met Jolinde van der Zijl: jolinde83@orange.fr / 04 94 84 87 22

Graag alleen recente titels inleveren bij de ANM boekenkraam (op de vrijmarkt). Bij voorkeur vóór 16.30 uur. Indien u de niet verkochte boeken terug wil hebben dan kunt u deze na afloop weer afhalen bij de boekenkraam.

Naast al deze activiteiten kunt u uiteraard ook gewoon gezellig bijkletsen en genieten van de hapjes die worden aangeboden door de organisatie en sponsors.

Aanmelding & entrée

U kunt zich inschrijven via de vernieuwde website www.nedazur.org.  Op het formulier kunt u tevens aangeven of u of uw kinderen willen deelnemen aan de vrijmarkt en/of de taartenbakwedstrijd.

Voor volwassenen bedraagt de entrée €7,50 p.p. bij voorinschrijving en €10 p.p. aan de poort. Meld u dus van te voren aan! In dit bedrag is niet alleen de entree, maar zijn ook 2 consumptiebonnen inbegrepen. Kinderen mogen gratis naar binnen!

Waar en hoe laat?

Château Sainte Roseline
83460 Les Arcs sur Argens
www.sainte-roseline.com

Donderdag 27 april
Aanvang: 16.00 tot ca 21.00 uur

Locatie kaart