35ste ANM autopuzzeltocht


Van onze vrienden van de ANM ontvingen wij onderstaande uitnodiging voor een autopuzzeltocht, waarvoor ook DNC-leden van harte worden uitgenodigd.

De 35ste editie van de ANM autopuzzeltocht zal plaatsvinden op vrijdag 22 september 2017. Deze rit is één van de oudste activiteiten van de ANM en staat traditioneel ook open voor DNC leden

Parcours ook dit jaar in de Var, grotendeels de Haut Var. Het zal u naar onze verwachting voeren door vele onbekende gedeelten van het mooie department. Het woord “Haut” zal niet loos blijken, maar maakt u zich niet ongerust: het parcours is geschikt voor gewone, niet “AWD”, voertuigen.
De opzet zal zijn om het “primaat” niet te laten toevallen aan de beste Googlers onder ons, maar meer aan de meest oplettende lezers en kijkers! En vooral is het doel om een ieder een fijne en amusante dag in de mooie natuur en in de dorpjes waar we doorheen komen, te bieden. We zijn blij een unieke locatie voor de lunch te hebben gevonden, en ook start en finish zullen verrassend zijn.
De organisatie is in handen van Anky en Arjen van Geuns, Cees en Elly Bos en Hans Bicknese en Dick Lankamp.

Programma:

° Ontvangst vanaf 09.30 bij Ludovic de Beausejour, route Salernes, D10, Flayosc (de SPA ligt ook aan deze weg; LudovicB ligt iets meer richting Lorgues aan de andere kant van de weg)
Hier zullen de instructies en starttijden worden verstrekt, terwijl u naast de koffie kunt genieten van sfeervolle “klassiekers”.

° De deelnemende equipes vertrekken vanaf 10.15 uur in volgorde van registratie.
° Rond de klok van 18.00 wordt het diner geserveerd en vindt de prijsuitreiking plaats. Verwachte eindtijd: 21.00 uur.

Inschrijving: op de ANM website vindt u het inschrijfformulier en de eigen-risicoverklaring. Deze graag volledig invullen. Geef ook uw voorkeur voor vlees/vis/vegetarisch voor het hoofdgerecht aan. Vergeet niet uw e-mailadres te vermelden, want daarop zult u de bevestiging van uw inschrijving en de nadere informatie ontvangen. Het formulier (eventueel samen met een cheque) opsturen aan:

Arjen van Geuns
93 Chemin Rural du Plan
83630 Aups

óf
Printen, invullen, scannen en mailen naar: a.s.vangeuns@gmail.com

De inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van uw inschrijfformulier plus uw cheque of betaling via de bank.

Betaling:

De kosten van deelname bedragen € 45 pp. Dit bedrag ovv “autopuzzeltocht” graag overmaken op een van de navolgende rekeningen:
NL12 ABNA 0439 6478 00
Ten name van Mr.E.A.de Blécourt inzake ANM

Crédit Agricole:
Association Néerlandaise du Midi
IBAN: FR 76 1910 6000 0307 3314 5000 097

Of een cheque meesturen met uw inschrijfformulier.

 

De inschrijving is beperkt tot 30 equipes! Meld u dus snel aan!

Aanmeldingen boven de 30 equipes komen op een wachtlijst.

De inschrijving sluit definitief op 8 september.

 

 

 

 

 

 

Locatie kaart