fbpx

Solar & Energy Boat Challenge in Monaco 


Omdat er in Frankrijk meer dan 2500 Nederlandse ingenieurs wonen, organiseren de vier technische universiteiten naar aanleiding van de Solar & Engergy Boat Challenge in Monaco een speciaal event. De Solar Boat studenten teams van TU Delft en van UTwente nemen deel aan deze wedstrijd en willen u graag meenemen in hun reis naar deze competitie, hun dromen en verwachtingen van deze race. Dit event wordt door TU Delft, de Nederlandse Club Côte d'Azur en ANM georganiseerd. 

Wij nodigen, samen met Zijner Majesteits Consuls te Nice en te Monaco, de Nederlandse gemeenschap in Zuid Frankrijk en de alumni van de vier technische universiteiten uit om op 2 juli naar Monaco te komen. In Musée Océanographique de Monaco ontvangen wij jullie om 17 uur voor een presentatie van de twee studententeams. Zij zullen jullie meenemen in de reis naar deze competitie, de dromen die zij hebben en hun verwachtingen van de race. Aansluitend is er een netwerk borrel op het dakterras van het museum. We vragen een bijdrage voor de catering van 7,50 EUR per persoon.
Het event zal in het Engels plaats vinden.

De Nederlandse verenigingen regelen indien gewenst uw vervoer. U kunt op drie opstapplaatsen (Draguignan, Mandelieu of Nice) de bus naar Monaco nemen. In Monaco zal een gezamenlijke lunch plaats vinden, waarna er een wandeling langs de kade met Solar Boats plaats vindt. Om 17 uur begint het event in Musée Océanographique de Monaco. Rond 20 uur zal de bus vertrekken en u weer op uw opstapplaats afzetten. 

De totale kosten voor bus(€ 25) lunch(€ 34) en deelname event(€ 7,50) komt op 66,50 EUR per persoon. 
NB Deze dagtrip kan alleen worden aangeboden bij voldoende animo.

U kunt u inschrijven via de website van de DNC.

U kunt uw kosten voor deelname, onder vermelding onder vermelding voor welke onderdelen, overmaken op de rekening van De Nederlandse Club te Peymenade
NL45 INGB 0008 0722 29

Open TU Delft alumni event Monaco
Dinsdag 2 juli 2019
17.00 – 20.00
Musée Océanographique de Monaco
Voor dit event vragen we een bijdrage van 7,50 EUR p.p.

Kent u andere Nederlanders die wellicht ook geïnteresseerd zijn in dit event? U kunt deze e-mail gerust naar hun doorsturen.
Wij hopen u op 2 juli in Monaco te ontmoeten!
Met een vriendelijke groet vanuit zowel Delft als zuid Frankrijk ,

Anouk Dijkstal
TU Delft Alumni Relations
Paul van Cuyk
Voorzitter De Nederlandse Club
Cees Bos
Voorzitter Alliance Neerlandaise du Midi

Afbeelding1

Help de TU Delft Solar Boat naar Monaco
Het TU Delft Solar Boat Team heeft een tweede trailer nodig om de solarboat naar Monaco te vervoeren. Zij hebben uw hulp nodig! 

Doneer nu: www.supporttudelft.nl/solarboat

Locatie kaart