fbpx

Aankomende JOP activiteiten

12
juli
2020

HARINGPARTY 12 juli Golfe-Juan

12-07-202017:00 -20:30
Gratis

De nieuwe haring is er weer! Op zondag 12 juli organiseren we de jaarlijkse DNC Haringparty. We heten je van harte welkom aan het strand van Bocado Beach in Golfe-Juan. Onder het genot van een drankje kun je de allerbeste en ter plaatse vers schoongemaakte Hollandse Nieuwe proeven. Natuurlijk is ook aan de niet visliefhebbers gedacht en zijn er overheerlijke bitterballen.

Vanwege de beschermingsmaatregelen omtrent COVID-19 is er een maximum aantal bezoekers, inschrijving via de site is verplicht.

09
okt
2020

Seminar: ondernemen in Zuid-Frankrijk 9 oktober

09-10-202012:00 -19:30
€25,00

Voor alle Nederlandse ondernemers en professionals die reeds actief zijn in Frankrijk maar ook diegenen die plannen hebben om een professionele activiteit op te gaan zetten in Frankrijk, organiseert DNC /JOP een seminar ‘ONDERNEMEN IN (ZUID) FRANKRIJK'. Het seminar vindt plaats op vrijdag namiddag 9 oktober 2020 in Saint-Paul de Vence (vlakbij Nice). 

Via uiteenlopende en interessante gastsprekers zullen verschillende aspecten worden belicht waarmee ondernemers en professionals in Frankrijk te maken hebben of krijgen: Bedrijven opzetten, bedrijfsovername, personeel aannemen, omgaan met de belastingdienst, bedrijfsfinanciering het geeft een zeer compleet en interessant beeld van wat er in Frankrijk zoal mogelijk is Nederlandse ondernemers en professionals. Hierbij wordt er ook hele praktische tips en informatie gegeven.