fbpx

Rallye du Luberon

‘Rallye du Luberon’

DNC Autorallye 2016 DNC-autorally 2 en 3 juni 2016. Nog te vroeg om van een traditie te spreken, maar toch.... voor het derde opeenvolgende jaar wordt een tweedaagse autopuzzelrit georganiseerd, op donderdag 2 en vrijdag 3 juni! Mooie wegen, bezienswaardige plekken, een zeer comfortabel onderkomen, en vragen die de geest scherpen: dat zijn de voornaamste elementen van dit mooie en gezellige evenement. Schrijf snel in!

Waar gaan we heen en wat gaan we doen?

Na het bezoek aan Italië vorig jaar richten we de blik nu weer eens naar het westen. De naam van de rit verraadt reeds de bestemming: het prachtige gebied van de Montagne du Luberon. Voor sommigen ligt deze streek wellicht wat verder van de woonplaats af, maar er wordt natuurlijk voor gezorgd dat de start op donderdag en de finish op vrijdag dichtbij de snelweg zijn gelegen, zodat de heen- en terugweg toch betrekkelijk vlot kunnen worden afgelegd.

De rally zelf brengt ons in het hart van de Luberon, waar een hotel gevonden is dat qua ambiance, qua faciliteiten, qua keuken en qua comfort geheel in overeenstemming is met de vier sterren-status die deze overnachtingsplek bezit.

De puzzelrit is vanzelfsprekend opgebouwd aan de hand van de historie, de cultuur, de landschappen en de uitzichten die deze prachtige regio kenmerken. Deelnemers aan de voorgaande twee edities van de DNC-rally weten enigszins wat ze in dit opzicht kunnen verwachten; daarentegen zullen de organisatoren zich beijveren om situaties en opdrachten te bedenken die deze rally toch weer onderscheiden van eerdere ritten.

Wat krijgt u en wat kost het?

Het arrangement omvat een koffie-ontvangst op donderdag, een lunch op beide dagen, een aperitief op donderdagavond gevolgd door een uitstekend verzorgd diner, een overnachting in een mooi en sfeervol hotel in een heerlijk rustige omgeving, een uitgebreid ontbijt op vrijdagmorgen, en een afscheidsaperitief bij de prijsuitreiking op vrijdag. Voor dit alles bent u de somma van € 190 per deelnemer verschuldigd, op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.

Meld u nu reeds aan!

Inschrijven is mogelijk totdat het maximum van 40 hotelkamers bereikt is. Wacht dus niet, en vul het aanmeldingsformulier op de DNC-site in! De inschrijvingstermijn eindigt op 31 maart 2016.

Graag tot ziens bij de 'Rallye du Luberon'!

Met vriendelijke groet,

De organisatoren van de DNC-autorally,

Wouter Rombach en Cor Glorie