fbpx

Koningsfeest 27 april 2016

Op woensdag 27 april organiseert De Nederlandse Club samen met JOP, de ANM en de Nederlandse consul een groots Koningsfeest!

Alle Nederlanders in de Var en aan de Côte d'Azur zijn van harte welkom. Er zijn Hollandse hapjes, heerlijke wijnen, muziek, een vrijmarkt, activiteiten voor kinderen en ga zo maar door!

Als locatie is gekozen voor het prachtige Château Sainte Roseline in Les Arcs-sur Argens, schitterend gelegen te midden van de wijngaarden, en toch gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg. Weer of geen weer, het wordt een geweldig feest, want zowel binnen als buiten zijn er mooie locaties beschikbaar. Het feest zal plaatsvinden vanaf 16.00 uur tot ca 21.00 uur.

Er zal een heuse vrijmarkt worden georganiseerd! Haal dus u zolders en garages leeg en maak er een ander blij mee! U kunt met uw auto tot vlakbij de vrijmarkt komen om uw spullen aan te voeren, dus u hoeft niet te sjouwen. Per deelnemer is er een tafel beschikbaar om alles uit stallen.

Er zal voor een muzikale noot worden gezorgd door een chansonnière, maar er is natuurlijk ook ruim plaats voor Hollandse krakers en een dansje!
U kunt meedoen aan een taartenbakwedstrijd , waarvan de resultaten door een deskundige jury beoordeeld zullen worden. Na jurering kunnen de bezoekers gaan proeven of ze het met die uitslag eens zijn of niet!

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Speciaal voor hen is een heel programma samengesteld met o.a. een luchtkasteel, schminken, zakloopwedstrijden, een clown en allerlei spelletjes!

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Er zullen in ruime mate hapjes worden rondgedeeld, kosteloos!

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier hieronde en daar ook het inschrijfgeld voldoen. Op het formulier kunt u extra aangeven of u of uw kinderen willen deelnemen aan de vrijmarkt en/of de taartenbakwedstrijd.

Voor volwassenen bedraagt de entrée €7,50 p.p. bij voorinschrijving en €10 p.p. aan de poort. In dit bedrag is niet alleen de entree maar zijn ook 2 consumptiebonnen inbegrepen. Kinderen mogen gratis naar binnen!

Zegt het voort! Wij hebben niet de illusie dat we alle Nederlanders in de Var en aan de Côte d’Azur kunnen bereiken, maar iedereen is welkom!

 

Ste Roseline koningsdag