fbpx

Seminar Onroerend Goed

Op zaterdag 7 mei vond in Hotel Pullman in Mandelieu-La-Napoule het door DNC georganiseerde Seminar Onroerend Goed plaats. Peter Romeijn en Albert Mulder vonden, na een ook door beiden georganiseerd vergelijkbaar seminar in 2014, de tijd rijp voor een nieuwe editie. Wijzigingen in o.a fiscale wetgeving, verzekeringen, juridische aspecten, erfrecht en marktontwikkeling van onroerend goed, vormden daar genoeg aanleiding toe. Dat zij niet alleen stonden in die mening, bleek uit het feit dat zo’n 120 deelnemers de weg naar dit seminar hadden gevonden. Interessante lezingen in de ochtend en middag werden genoeglijk onderbroken door een heerlijke ’standing’ lunch, buiten op het terras met zicht op zee, met de mogelijkheid om over de zojuist verkregen informatie van mening te wisselen. Alle sprekers wisten hun kennis op ieders specifieke terrein op een boeiende manier over te brengen en ook tot een levendige interactie met de zaal te komen. Als illustratie voor het grote succes van deze dag vindt u hieronder een kleine bloemlezing uit de reacties die de dagen na het seminar via email bij Peter Romeijn binnenkwamen:

Dat was een zeer aangename en nuttige dag! Niet alleen nuttig maar ook goed voorbereid en uitstekend verzorgd, ook qua lunch! Onze complimenten daarvoor aan u en Albert Mulder.

Ik denk dat iedereen het er over eens is dat het een zeer geslaagde dag was. Veel dank aan Peter en zijn vrouw voor de uitstekende organisatie!

Heel veel dank voor al jullie inspanningen om van het symposium gisteren in La Napoule zo'n groot succes te maken. In alle opzichten "Well done"!!

Volgens mij mag ik jullie feliciteren met een zeer geslaagd seminar met een hoge opkomst! Ik heb het in ieder geval erg interessant gevonden.

Nogmaals dank voor het wederom uitstekende georganiseerde DNC seminar. De informatie was weer zeer interessant en uitbundig.

Allereerst onze complimenten voor het seminar. Interessant en goed georganiseerd.
We zijn gisteren wel flink geschrokken van al die Frans graaierij en bureaucratie. We wisten natuurlijk al wel het één en ander en hebben al diverse maatregelen genomen maar er kwamen gisteren toch wel weer dingen bij.

Dat was weer een heel geslaagd seminar met goed uitgezochte sprekers en veel bruikbare informatie. Wat verandert er toch snel van alles hier in Frankrijk. Ook daarom goed om regelmatig te herhalen. Dank voor je goede organisatie.

Allereerst een ontvangst door een uiterst charmante dame in vrolijk gekleurde outfit die de administratie op orde weet te brengen. Daarna een strak georganiseerd symposium, waarin de problematiek voor het Franse verblijf c/q de fiscaliteit betreffende onroerend goed, perfect werd verwoord. Getuige ook de grote opkomst leeft dit bij velen. De culinaire aspecten werden uitstekend gepresenteerd en dat alles voor het luttele bedrag van € 27,50, waar gebeurt dat nog? CHAPEAU !!

seminar O.G. 2016.1 300 x 200seminar O.G. 2016.2 300 x 200